ELS "GLADIADORS" DEL CB BELL-LLOC D'URGELL CONTINUEN MARCAN EL TERRENY PER ALLI ON PASSEN.ATOPE COMPANYS..!!


El CB Bell-lloc va presentar-se a la sempre difícil pista d'Artesa de Segre amb tant sols 8 jugadors, més ben dit 8 GLADIADORS! Els homes de Xavi Mitjans van fer un bon escalfament ben concentrats, sabent a quin rival s'anaven a enfrontar, aquesta actitud va fer que el partit fos més còmode de l'habitual per l'equip del Pla. Tot i que el marcador no ho reflectia, els GLADIADORS estaven guanyant la batalla clau, la defensa! Tot l'equip va fer un gran treball, en especial Dennis "Satchmo" Rodman. A partir d'aquí van saber aprofitar els moments adequats per córrer i marxar al marcador amb 15 punts de ventatja a falta de 2 minuts, on un petit relaxament va fer que el marcador final senyalés un 50-59 que semblava curt vistes les prestacions d'un i d'altre equip. El CB Bell-lloc encadena la cinquena victòria consecutiva a la lliga, cosa que el permet una jornada més compartir el liderat de la classificació amb el CB Secà.

CENG : Balaguero (3), Galceran (5), Cluet G. (5), Regué (14), Cluet A. (3), Jubete (7), Pla (7), Maluquea (1) i Font (5).

CB Bell-lloc: Caubet (3), Farré (5), Hidalgo (4), Roda (9), Benabarre N. (10), Ballesté, Hengesbach (13), i Benabarre H. (15).

Parcials: 14-15, 11-12, 12-18 i 13-14.

Arbitre: Garcia J.

JOSE MANUEL CALDERON TAMBIEN SABE ANOTAR...30 PUNTOS..!! + 6 ASISTENCIAS PARA NUESTRO CRAK..!! FRENTE LOS ANGELES LAKERS ..FELICIDADES MVP.!






...good luck and good basket..!!

8 EQUIPOS Y SOLO UNO SE LEVANTARA POR ENCIMA DE TODOS...VIVE LA COPA DEL REY DE BALONCESTO EN UN ESCENARIO DE LUJO..CIUDAD:BARCELONA... COLISEO: PALAU SANT JORDI DEL 16 AL 19 DE FEBRERO..Y RIETE DEL FUTBOL.!


ENTRADAS AQUI

EL LIDER...!!

LA ALEGRIA..!!

...good luck and good basket..!!!

EL ASSIGNIA MANRESA NO PUEDE CON LOS "HOMBRES DE NEGRO"Y CAE EN SU CUARTEL GENERAL POR (88-60) Y EL DERBI CATALAN ENTRE LA PENYA I EL REGAL-BARÇA TERMINA CON UN (52-79) AFAVOR DE LA "CULERADA".PROXIMA ESTACION LA COPA DEL REY...!!





...good luck and good basket..!!!