NI EN ELS MILLORS DELS MEUS SOMNIS


Doncs fins aqui he arrivat .!!.si llegeixes això ,estas davant d'un aficionat al Bàsquet que ha posat punt i final a la seva carrera Basquetbolística  Federada a la província de Lleida.No sóc un jugador professional que l'hagin pagat per jugar..no.! sempre he jugat per afició (perquè no tenia ni alçada ni qualitats..si no...) i des que alguns jugadors del club de bàsquet del meu poble Bell-lloc D'urgell  van venir al pati de les escoles a buscar algú que l'interesses formar part del club per jugar a l'equip..alli..va canviar tot. De llavors fins al dia d'avui no he deixat ni deixarè d'estimar i de practicar aquest esport (encara que ara ja com a hobby) i d'això farà mes de 30 anys.

El dia 12/06/2022 era un diumenge i jo hem disposava a fer-me un bocata de nocilla perquè la meva dona Esther (un gran pila meu i que ha estat al meu costat sempre en les meves aventures i desventures en el bàsquet i en la vida..GRÀCIES ESTHER ) hem va dir que dinariem tard ,llavors va sonar el timbre de la porta de casa i vaig anar a obrir..hombre!! que feu aqui..! eren el David..el Sarri i el Carles ..que amb poques paraules em van agafar ..em van enmanillar (com si fossa un delinquent) i hem van posar una bossa al cap..i jo sense saber que passava..hem van posar dins un cotxe i hem van portar sense donar-me cap explicació (només em dien..calla..calla i música dura) a un destí desconegut per mi , perquè no veia res..de sobte (desprès d'uns 15 minuts ) es va aturar el cotxe  i hem van fer baixar   i vaig caminar uns metres i em van treure la caputxa del cap i SORPRESA..!! hem trovaba al pavelló  polisportiu de Bell-lloc ..on a la pista s´hitrovaven un munt de companys i companyes (ex-jugadors que havien jugat amb mi en alguna temporada) cridant SISCO..SISCO i aplaudint...llavors a mi, hem van tremolar les cames i vaig començar a plorar d'emoció..estaven tots alli ( molts que no van poder venir..però sempre estaran amb mi)..QUINA CANYA!!..desprès de saludar-me i abraçar-me amb tots..varem jugar tots uns quants partits (vaig jugar tots els partits..no havia jugat mai tants minuts seguits). Al acabar varem anar a fer un veure a la cultural on per sorpresa meva m'esperava el presi Antonio Alentà (un gran ex-jugador del club) i mes gent que al veurem em van aplaudir i jo hem vaig tornar a derrumbar.En aquest acte estava sentat al davant de tot amb la Esther en un costat i L'Anna (la meva filla a l'altre)..va ser molt emotiu amb un video ple de missatges molt emotius de jugadors i d'ex-jugadors ..i del meu GRAN AMIC el Sr Jordi Robirosa..una GRAN persona a la que li dec molt.!!.moltíssim!! per tot el que m'ha fet viure en aquest mon del bàsquet i en l'amistat personal.La sala multifuncional estava ATOPE!!..VA SER UN ACTE INOLVIDABLE..MOLTES GRÀCIES A T@TS.!..al acabar l'acte  en van entregar una placa,la camiseta amb el meu amíc inseparable el numero 9 (que ja no es tornara a portar al cb Bell-lloc mai mes) signada per tots i un mini sisco..amb l'equipament del sisco-center...fet per l'artista i gran amic el Ruben Henguesbach.El dia el vam acabar amb un dinar al Parador (regentat per un ex-jugador.. el Salvador Clop) on les historietes anaven i venien i el riure no parava de sortir de les cares de tots ells..El dia es va acabar i hem va passar volan...MOLTES GRÀCIES PER AQUEST HOMENATGE SORPRESA..no hem mereixeia tant..però us estarè ETERNAMENT AGRAIT.


Antonio Alentà ( El Presi)

Divendres 17/06/2022 Pavelló Polisportiu de Bell-lloc D'Urgell..22:00h..últim partit de la temporada i últim partit per mi (Federat).Juguem la final de la Copa TOT Bàsquet de la Federació Territorial de LLeida ,el nostre adversari els Cervesatics (un gran grup amb molt ofici en aquest esport).Si guanyem poso la cirereta al pastís a la meva retirada...si no ..tranquil..vaig començar jugant que ens foteien unes pallisses impresinonats i l,acabarè perdent (igual que en sels meus inicis).VICTORIAAAAAA!! CAMPIOOOONS!!!..quina ALEGRIA MES GRAN.. DEU MEU!!..La retirada a estat de la millor manera possible ..amb un títol..GRÀCIES EQUIP..i GRÀCIES al Pau Gallego, que per lesió no va poder jugar-la ,però que també forma part d'aquesta VICTORIA!!..les emocions a flor de pell..les abraçades eren inacabables amb tots..ho haviem ACONSSEGUIT..!!

Al començament ja us ho he escrit..no he sigut un professional d'aquest esport i no m'han pagat per jugar...però es que a vegades am@cs.. els valors van molt més enllá  i si t'envoltes de bona gent..els resultats et SORPENDRANT.

Una ABRAÇADA GRAN del vostre CENTER ..

Sisco #9









Com les pelis de Marvel..al acabar sempre hi surt alguna cosa...jo farè el mateix..us dirè que aquella mateixa setmana concretament el 19/06/2022,dia que vaig escriure aquesta entrada ..el CB GIRONA (MARC GASOL com a presi i jugador) va portar el club a L'ACB (MOLTES FELICITATS MARC!! i també vui deixar escrit que el meu amíc Gerard Encuentra (entrenador del FORÇA LLeida de Bàsquet) en la seva primera estapa com a entrenador d'aquest equip (ja va fer gran al CB Pardinyes) l'ha portat a jugar la FINAL 4  a Girona per pujar a l'ACB on (com he escrit al començament).l'equip del Marc Gasol ha sigut el vencedor. L'equip del Gerard va perdre (no sense lluitar) a les semis davant el CB Girona...però segur que els exits l'acompanyaran sempre.

I ara si.!!.fins aqui..THATS ALL FOLKS..!!