EL CLUB BASQUET BELL-LLOC D'URGELL CONTINUA LA SEVA MARXA TRIUNFAL,AQUEST COP HA ESTAT EL CB BELLPUIG EL CAURE DERROTAT,NO SENSE ABANS FER TREBALLAR ALS HOMES DEL GRAN XAVI MITJANTS "JR"

Bon partit el que es va viure ahir al Municipal de Bell-lloc entre el CB Bell-lloc i l'Arenes Bellpuig. Els visitants arribaven a Bell-lloc cinquens a la taula classificatoria, la qual cosa feia pensar en un partit obert i disputat.
Un bon inici de partit per dels locals amb una excel.lent defensa i un ràpid contraatac posava un 20-5 al marcador. Tot i això el Bellpuig retallà distàncies fins als 10 punts a la mitja part, 33-23.
La segona part va ser molt igualada, amb diferents parcials per als dos equips, tot i que la bona defensa a l'últim quart va fer que la victòria es quedés a Bell-lloc amb el resultat final de 66-57.

Així doncs el Bell-lloc continua segon a la taula classificatòria a l'espera del sorteig de la Copa Federació que es disputarà al municipal de Bell-lloc a partir del proper dijous fins al diumenge, on s'espera una bona actuació dels locals amb el suport de la seva afició!

C.B. Bell-lloc: Caubet (4), Farré (11), Roda (5), Bonjorn, Perez (17), Ballesté (2), Hengesbach (5), Benabarre (15), Fa, Balp (4) i Ferrer.

Arenes Bellpuig: Galito (10), Fabregat (5), Torres R. (9), Vilamajó (2), Santiveri (5), Guim (5), Guasch (3), Roig, Lardiez (9) i Torres I. (9).

Parcials: 22-12, 11-11, 15-20 i 18-14.

Àrbitre: Nuevo, J.