EL SR.RICARD CASAS HA SIGNAT COM A NOU ENTRENADOR DEL LLEIDA BASQUET PER AQUESTA TEMPORADA 2011-2012


TRAJECTORIA:

1988-1998 TDK Manresa (Segundo entrenador / Filial EBA)
1998-2000 CB Montcada (EBA)
2000-2001 CB Tarragona (LEB PLATA)
2001-2002 Minorisa.net Manresa (LEB ORO)
2002-2005 Ricoh Manresa (ACB)
2005-2006 Pamesa Valencia (ACB)
2006-2007 Pamesa Valencia y Vive Menorca (ACB)
2007-2009 Vive Menorca (ACB)
2010-2011 Girona FC (ADECCO ORO)

PALMARÉS:

Ascenso a EBA con el filial de TDK Manresa
Ascenso a ACB con el Minorisa.net Manresa
Medalla de plata con la selección española U20
Subcampeón de Copa del Rey con Pamesa Valencia



...good luck and good basket..!!!

ATENCIO..!! EL SR.EDU TORRES ES DIRIGEIX A TU,QUE TAGRADA EL BASQUET I EL VOLS TORNAR A GAUDIR..ATOPE..! A LLEIDA

Estimats abonats i afeccionats,

Com ja sabreu, fa pocs dies hem encetat un nou projecte al Lleida Bàsquet que neix de la il•lusió que té aquest grup de gent que estima l’esport i, en particular el bàsquet, en portar el club al lloc que mereix.
Partim d’un model basat en la gestió; amb l’objectiu d’aconseguir un projecte que gaudeixi de la confiança de tots els sectors de la nostra societat: esportiu, empresarial, social i institucional.
Som professionals de l’esport i la gestió esportiva. No som inversors ni especuladors. Ens mou la voluntat de portar el bàsquet professional de Lleida al lloc més alt que mereix i retornar el bàsquet de base al punt que ha fet del Lleida bàsquet un referent.
Teniu el nostre compromís de donar un tractament transparent i honest en totes les nostres actuacions i confiem aconseguir la implicació de tothom utilitzant noves vies de finançament i d’explotació comercial, de comunicació amb els aficionats i de confiança amb els mitjans de comunicació.
Són moltes les accions que calen dur a terme perquè el nostre projecte vagi endavant. En alguns casos, aquestes gestions no tenen visibilitat, però van destinades a que en els propers anys la vida del club estigui consolidada. En aquest sentit ens sentim reforçats per la resposta inicial d’aquells a qui hem traslladat les nostres idees.
Però no és menys cert que ben aviat sabreu de les propostes en les que l’afeccionat té més participació. D’aquesta forma la campanya d’abonaments serà un punt de partida en el que tots aquells que ens facin confiança es podran retrobar a les oficines del Barris Nord.
Lògicament, la confecció de l’equip tindrà un paper preferent en els propers dies. Tant de bo que aconseguim amb el vostre ajut, confeccionar un grup engrescador que ens faci somniar amb fites que estiguin d’acord amb la il•lusió de tota la ciutat.
Podeu participar directament en la vida del club mitjançant les xarxes socials. Les tecnologies de la informació i de la comunicació ens han de servir en un curt termini per tenir un espai on interactuar i intercanviar el sentiment pel Lleida Bàsquet que tots compartim. Ben aviat tindrem una pàgina web actualitzada que donarà sortida als fets que esdevinguin de la vida del club.

Fins ben aviat
Eduard Torres