ELS "GLADIADORS" DEL CB BELL-LLOC D'URGELL CONTINUEN MARCAN EL TERRENY PER ALLI ON PASSEN.ATOPE COMPANYS..!!


El CB Bell-lloc va presentar-se a la sempre difícil pista d'Artesa de Segre amb tant sols 8 jugadors, més ben dit 8 GLADIADORS! Els homes de Xavi Mitjans van fer un bon escalfament ben concentrats, sabent a quin rival s'anaven a enfrontar, aquesta actitud va fer que el partit fos més còmode de l'habitual per l'equip del Pla. Tot i que el marcador no ho reflectia, els GLADIADORS estaven guanyant la batalla clau, la defensa! Tot l'equip va fer un gran treball, en especial Dennis "Satchmo" Rodman. A partir d'aquí van saber aprofitar els moments adequats per córrer i marxar al marcador amb 15 punts de ventatja a falta de 2 minuts, on un petit relaxament va fer que el marcador final senyalés un 50-59 que semblava curt vistes les prestacions d'un i d'altre equip. El CB Bell-lloc encadena la cinquena victòria consecutiva a la lliga, cosa que el permet una jornada més compartir el liderat de la classificació amb el CB Secà.

CENG : Balaguero (3), Galceran (5), Cluet G. (5), Regué (14), Cluet A. (3), Jubete (7), Pla (7), Maluquea (1) i Font (5).

CB Bell-lloc: Caubet (3), Farré (5), Hidalgo (4), Roda (9), Benabarre N. (10), Ballesté, Hengesbach (13), i Benabarre H. (15).

Parcials: 14-15, 11-12, 12-18 i 13-14.

Arbitre: Garcia J.

No hay comentarios:

Publicar un comentario